Over mij

Nancy foto bruiloft mama
Nancy foto bruiloft mama 2

Vanaf het eerste moment dat ik een camera vast kon houden, zocht ik al objecten om vast te leggen. Een van mijn eerste foto’s was het vastleggen van de voorbereidingen van de bruiloft van mijn ouders, toen was ik 8 jaar (als je goed kijkt zie je mij in de spiegel).

Sindsdien is mijn passie alleen maar dieper geworden waardoor ik nu, nu ik wát ouder ben, met enorme enthousiasme mijn bedrijf Nancy Zwaal Fotografie ben gestart.

Na een aantal fotoreportages voor Radiostad Montfoort gemaakt te hebben, werd ik op basis van de resultaten gevraagd om tijdens “A State Of Trance” van Armin van Buuren, de dancecrew te fotograferen. Hiermee was mijn trend gezet, Nancy Zwaal Fotografie vertrok in sneltrein vaart.

Vanwege mijn passie voor fotografie en mijn gevoel om op het juiste moment de juiste foto te maken, heb ik de waardering gekregen van de vele opdrachtgevers.

Mijn visie voor fotografie is dat iedereen mooi is, precies zoals ze zijn. Emoties, in elke vorm, is wat mij raakt en dát moment wil ik vast leggen. Eén foto moet genoeg zijn om te achterhalen waar het over ging.
Dit wijst zich dan ook uit naar mijn natuurlijke omgang met mensen/kinderen en in het natuurlijk bewerken van de foto’s.
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en lekker zichzelf kan zijn. Dit levert dan ook de mooiste foto’s op.

Ik heb een lange tijd met heel veel plezier alle fotoshoots in mijn huis gedaan, maar het was tijd om groter te groeien!!
Op 1 oktober 2015 heb ik de sleutels overhandigd gekregen van mijn eigen bedrijfsruimte/fotostudio in Montfoort!
Wat ben ik hier ontzettend blij mee! Ik hoop hier nóg verder te groeien en te genieten van alle klanten.

De studio is gevestigd op Waardsedijk-Oost 10-, 3417 XJ Montfoort (boven Broodje Zus enzo).
Ik hoop u gauw te mogen verwelkomen.

Kijk hier voor vele reviews over mijn werk op mijn Facebook pagina.